Service

SERVICE
Indien u een vraag heeft over een KeyLink product of bijv. een storing wilt melden, dan is de dealer die destijds de installatie heeft verzorgd altijd uw eerste aanspreekpunt. Dit vanuit een service en garantieovereenkomst. Mocht u direct contact willen met een vakkundig KeyLink medewerker, dan kunt u uw technische, commerciƫle of service vraag via de website stellen middels ons contactformulier.

PREVENTIEF ONDERHOUD
Door op tijd preventief onderhoud te laten plegen op de installatie verlengt u niet alleen de levensduur van uw kostbare zonwering installatie, u voorkomt hiermee ook eventuele klachten en storingen. Na afloop van het preventieve onderhoud ontvangt u van KeyLink een gedetailleerde rapportage waarin exact vermeld staat hoe de installatie ervoor staat en of er eventuele vervangingen nodig zijn.

PASSEND ADVIES EN GEWENST RESULTAAT
Welke besturingswensen heeft uw bedrijf? En welke besturingscomponenten biedt hiervoor de beste oplossingen? U wilt zich bezig houden met uw core-business. Laat KeyLink u ontzorgen op het gebied van Domotica en Immotica vraagstukken met passend advies en gewenst resultaat, dat is immers onze core-business. Voor al dit soort vragen en meer staan onze specialisten voor u klaar met advies op maat. Ervaar onze innovativiteit, kwaliteit, service en onderhoudsmogelijkheden, vanuit onze regio vestigingen in Nederland en Belgie.

TRAININGEN
Bij KeyLink bieden we u graag een volledige dienst, die optimaal aansluit op uw wensen. Daarom staan we u graag bij met goed advies, het installeren en inbedrijfstellen van de aangschafte installatie. Maar daarbij houdt ons werk niet op. Want wat hebt u aan geavanceerde mogelijkheden, als u er niet de gewenste resultaten mee behaalt? De service van KeyLink gaat een stapje verder. Samen met u zorgen we ervoor dat de oplossingen die wij bieden ook daadwerkelijk leiden tot het beter functioneren van uw installatie, en daarmee tot kostenbesparing, tijdwinst en professionalisering. Met een gedegen opleiding zorgen we voor de benodigde kennis, inzicht en vaardigheden om onze klanten vertrouwd te maken met de werking en de kneepjes van het vak
bij te brengen. Samen met u bepalen we de doelstelling van iedere training en stemmen we
de training hier tot in detail op af.