Welkom bij Keylink

KeyLink ontwikkelt, produceert, en configureert DOMOTICA en IMMOTICA besturingscomponenten die gerelateerd zijn aan de professionele zonwering- en raamdecoratie branche. De levering van componenten vindt voornamelijk plaats via de E-installateur, elektrotechnische groothandel, zonweringsvakhandel, en facadebouwers. Naast de ontwikkelingen van projectgeorienteerde maatwerkoplossingen werkt KeyLink als SYSTEEM INTEGRATOR nauw samen met gespecialiseerde partners en een groot aantal vooraanstaande fabrikanten. 

De afgelopen jaren zijn er tal van technologische ontwikkelingen die op een inventieve wijze ingrijpen op ons dagelijks leven. Wij kennen al tal van handige snufjes in onze auto. Denk aan navigatie, alarmsystemen, telefoon, lichten ontsteken op afstand met de afstandsbediening, al dit soort zaken vinden wij heel normaal. Maar in onze huizen zitten er nog steeds schakelaars van jaren geleden, waarmee je het licht aan en uit kunt doen, of uw rolluiken kunt bedienen. Met Domotica kan ook in uw huis of kantoor het nodige geautomatiseerd worden. Letterlijk betekent Domotica het aansturen van gebruikersfuncties in en om een pand door informatica en elektronica. In de praktijk gaat het echter veel verder. Het geïntegreerde systeem zorgt namelijk voor een verhoging van duurzaamheid, comfort, veiligheid en energiebesparing.

Onze tegenwoordige huizen en kantoren zijn al comfortabel, maar op een relatief eenvoudige wijze kan het wooncomfort en gebruiksgemak verhoogd worden. De huidige wijze van installeren is eigenlijk nog steeds die uit de jaren 60 en bij nieuwbouw of verbouw wordt er dus nog vaak een installatie van 50 jaar geleden geleverd. Het is van belang om bij de bouw van een woonhuis of kantoorpand al de infrastructuur voor domotica aan te leggen. Veiligheid is enorm belangrijk, zeker in huis. Domotica helpt daarbij. Zoals bij de controle of alle deuren wel op slot zijn gedaan.

In elk pand kunnen er veel elektronische toepassingen zitten. Overal zit verlichting, er is telefoon, een televisie, verwarming en/of een ventilatiesysteem, inbraak beveiliging, enz. Zonder deze apparaten zouden onze huizen of kantoren een stuk minder comfortabel zijn om in te leven. Het kan echter nog comfortabeler. Door deze toepassingen met elkaar te laten communiceren, is het mogelijk de verschillende functies te sturen, te programmeren en te bedienen. Denk daarbij aan het aandoen van verlichting en verwarming, tegelijkertijd met het openen van de voordeur. Niet alleen voor nieuwbouw, maar ook als U van plan bent om uw pand te verbouwen. Zelfs voor bestaande situaties is het verstandig om u eens grondig te laten informeren over de vele mogelijkheden.

Bouwen of verbouwen doet u niet elke dag.
Wij helpen U bij het maken van een praktisch en doordacht installatie-plan, waarbij DUURZAAMHEID, COMFORT, VEILIGHEID en ENERGIEVERBRUIK, de 4 aspecten zijn waarop het plan op uw wensen wordt ontworpen.

Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!