GSM Alarm & Telemetrie


Met KeyLink GSM telemetriemodules kunt u bewaken, meten, regelen, loggen en alarmeren, waarbij de ingebouwde GSM-kiezer SMS meldingen verstuurt naar de ingestelde telefoonnummers. U kunt een SIM-kaart van elke willekeurige provider gebruiken. De modules werken ruim 1 jaar volledig autonoom op interne batterijen, of indien gewenst op een externe 12VDC accu of netadapter.

Toepassing:
De modules werken volledig autonoom via het GSM of GPRS netwerk, en zijn niet afhankelijk van een externe vaste voeding, accuspanning, WiFi, of een andere vorm van netwerk. De verschillende modules zijn flexibel in te zetten. Op boten, garagebox, vakantiehuis, caravan, trailer, bouwkeet of bij evenementen als volledig autonome bewaking van objecten. De bediening is uiterst eenvoudig, en is bij uitstek geschikt voor plaatsen en situaties waar geen stroomvoorzieningen aanwezig zijn.

De leverbare modules zijn geschikt voor het bewaken van deuren, kasten, vaste voedingsspanning, accuspanning, waterlekkages, temperaturen, brand of persoonlijke veiligheid.

Met de GSM deuropener kunt U tevens door middel van een telefoonoproep een elektrisch deurslot, hekwerk, of poort op afstand openen. Via een internet portal zijn alle opgenomen gebruikers flexibel te beheren. De GSM deuropener is de ideale oplossing voor een flexibele maar vooral betrouwbare toegangscontrole bij een groot aantal gebruikers. Er zijn geen belkosten verbonden aan het gebruik van de deuropener.

De all-in-one GSM alarmsysteem reageert op bewegingen. Na detectie door de passief infrarood sensor (PIR) volgt een telefonische melding en eventueel een luide sirene. Het is ook mogelijk om temperatuurgrenzen te bewaken. Met een persoonlijke code schakelt u het systeem in en uit. Het alarm-systeem kan periodiek testberichten sturen, om u ervan te verzekeren dat het correct functioneert. Zodra de batterijen aan vervanging toe zijn, ontvangt u een ‘battery low’ SMS.Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!