Over ons

KeyLink heeft ruim 25 jaar ervaring in de professionele besturingstechnologie. Naast de focus op aandrijvingen en besturingen van zonwering, rolluiken, en raamdecoratie, heeft KeyLink zich vooral weten te positioneren als allround kenniscentrum voor alle mogelijke Domotica, Immotica, en GSM & GPRS Telemetrie technologie├źn. Naast de groeiende groothandel activiteiten voor de levering van losse besturingscomponenten, is KeyLink uitgegroeid tot een merkonafhankelijk ’turn-key’ partner en systeem integrator voor de toepassing van KNX/EIB, LonWorks, en SMI besturingsinstallaties. We hebben in de afgelopen jaren al veel opdrachtgevers tevreden kunnen stellen met onze oplossingen op het gebied van systeemintegratie. Wij bieden een concurrerend assortiment gericht op de consument en project. Door onze ruime ervaring en samenwerking met veel verschillende partners en leveranciers, kunnen we onze opdrachtgevers de totaaloplossingen bieden die ze van ons verwachten. Ook U willen we graag kennis laten maken met onze toegevoegde waarde.

Door de snel groeiende technische ontwikkelingen verwacht men van de installateur dat deze overal verstand van heeft. Om aan deze verwachting te voldoen is de installateur naast installatiespecialist in elektrotechniek ook een ICT-er, beveiligingsexpert, grafisch vormgever, bouwadviseur, verwarmingsspecialist, AV-specialist, en domotica specialist. Op Domotica & Immotica gebied is KeyLink per uitstek de partner die u kan ontlasten van de complexiteit die dergelijke projecten met zich mee kunnen brengen. Dit bespaart kostbare tijd en kunt u zich focussen op uw specialisme!

PARTNERS
Zeker bij de complexere projecten kan een betrouwbare partner als KeyLink uitkomst bieden. Immers, waarom zelf het tijdrovende proces van het wiel uitvinden doorlopen wanneer u de expertise direct bij ons kunt inkopen? Onze kracht ligt in de hardware en software toepassingen om verschillende systemen en praktische toepassingen naadloos met elkaar te combineren.

MEEDENKEN IN TEAMVERBAND
Kenmerkend voor KeyLink is dat wij voor ieder project een passende, merk onafhankelijke, oplossing willen bieden. We denken graag al in een vroeg stadium en liefst in teamverband mee om de voordelen van een Domotica systeem optimaal in te kunnen zetten. Door onze ruime kennis en ervaring zijn wij in staat om u pasklare oplossingen te bieden, geheel afgestemd op de wensen en behoeften van de eindgebruiker.

ONZE WERKWIJZE
KeyLink gaat een langdurige verbintenissen aan met zijn partners. Op die manier kunnen wij u in alle fases van een project ondersteunen. De beste reclame is nog steeds mond-tot-mond reclame. Voor u en voor ons is daarom een succesvol afgerond project de beste reclame voor volgende projecten. Daarom hanteren wij de volgende werkwijze:

Engineering:
Wanneer de klant een beslissing heeft genomen over de wensenlijst, assisteren wij met de engineering vooraf, zodat we u een scherpe offerte kunt aanbieden.

Programmering:
In de opleveringsfase kunnen wij effici├źnte deadlines met u afspreken waarbij alle materialen voorgeprogrammeerd, gelabeld en voorzien van bestektekeningen worden aangeleverd op locatie.

Service:
Uiteraard hoort hier ook een servicebezoek bij.
Na oplevering bezoeken wij samen met u het project om na te gaan of alles naar wens functioneert.

Merken:
KeyLink kiest ervoor om aan u en uw opdrachtgever een op maat gemaakte, merk onafhankelijke, installatie te adviseren. Vandaar dat KeyLink nauw samenwerkt met een groot aantal vooraanstaande fabrikanten die hoogwaardige producten leveren welke optimaal zijn afgestemd op uw project.Onze engineers gaan pas naar een volgende opdracht wanneer de eindklant voor 100% tevreden is.